Inainte de Darth Vader...

Cu 3000 de ani inainte de aparitia lui Darth Vader...

Protejata de legendarul Ordin Jedi, Republica Galactica se afla ca un bastion al păcii în galaxie pentru o mie de generații. Mai multe secole în urmă, cea mai mare amenințare galaxie cunoscuta vreodată a apărut sub forma de întuneric, Imperiului Sith. După un război volatil, Republica a ieșit victorioasa și Sith au fost presupusi a fi dispăruti. Cu toate acestea, cavalerii Jedi au menținut o veghe constantă pe vechea planeta Sith, Korriban, pentru a proteja galaxia de întunericul care încă se află în mormintele planetei. 



Desi un mic grup de supravietuitori a scăpat pentru a avertiza invazia Imperiala, a fost doar o amânare minora pentru Republica. Korriban a fost una din mai multe lumi care a cazut în atacul inițial, iar în anii care au urmat, Republica a suferit infrangeri dureroase. Încurajat de numeroase victorii ale lor, Imperiul curând s-a mutat pentru a cuceri Lumile Core, ademenind flota Republicii afara poziției și lansarea unui atac surpriză împotriva lumii nobile de pe Alderaan.


Standul curajos de pe Alderaan au adunat spiritele apărătorilor Republicii din întreaga galaxie, dar soldul puterii a rămas în favoarea Imperiului. Acest lucru a alimentat doar surpriza simțita atunci când  Consiliul intunecat Imperial a extins oferta Republicii să se angajeze în negocierile de pace. Suspecta este posibil trădarea, oficialii Republicii au fost de acord să se întâlnească pe Alderaan, dar au insistat Ordinul Jedi sa asigure securitatea globală.Jedi s-au conformat si au trimis majoritatea membrilor de rang înalt ai Ordinului de pe Alderaan, lăsând doar o forță simbolică în Templul de pe Coruscant ... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Profita de ocazie !